Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mig

han gillar mig

just mig

ingen annan

bara mig


men varför ?

det finns så många bättre.


snyggare

snällare

socialare


men mej

han gillar just mig

bara mig

mig


och inte som någon annan

utan mig

som jag är

den jag är

enkla mig

bara mig



mig




Fri vers av henley
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 21:31



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
GUD VAD BRA! RIKTIGT RIKTIGT BRA, och snacka om att man känner igen sig ...
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

henley