Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre måsten, resten är upp till dig




många säger

jag har inget val


många säger

jag gjorde det enda jag kunde


många säger

jag kunde bara göra en sak



många säger

nej, du hade verkligen inget val


många säger

ja, du gjorde det enda du kunde


många säger

ja, du kunde bara göra en sak





jag säger

du har alltid val

du har ALLTID ett val


när man säger som många säger så
menar man oftast den enklaste vägen

det finns bara en enklaste väg
men det är inte alltid den bästa




det är bara tre saker man måste i livet


födas











och välja




Fri vers av henley
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-17 13:43



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att välja att vara den som inte väljer är också ett val då omständigheterna tränger sig på och situationen gör saker och ting ohållbara
2008-10-17

    lakrisfantomen
Så sant så sant :)
2008-10-17

    Teddy
Jag skulle ta bort några "många säger...." Blir lite mycket av det goda.

Annars greppar jag ju såklart budskapet och tar det till mig.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

henley