Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

panik!

Förvirring i hjärnan

Hjärtat kollapsar

Blodet far upp

Halsen blir torr

Orden försvinner

Hjärtat pumpas igång och

Börjar gå på högvarv



Ja, ungefär så påverkas jag

varje gång

jag ser

dig




Fri vers av henley
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 18:41



Bookmark and Share


  Halv
Sjukt bra skrivet min vän! Keep on going. Nu sätter vi igång igen tycker jag! :)
2010-01-31

  Marielle
FIN!
underbar att läsa..
det kallar jag kärlek!
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

henley