Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den gudomliga inspirationen finns hos oss, i varje ögonblick...det handlar bara om att vi ska lära oss att öppna upp våra hjärtan och vårt medvetande för allt det vackra runtomkring oss och inom oss själva.


Inspiration


Du sitter där så bekvämt i din stol,
i flera dagar har du sökt det du saknar.
Lyssnar på vackra toner från en fiol,
i väntan på att inspirationen åter vaknar.

Du förundras så över hur alla andra kan,
förstår inte varifrån dom får allt sitt.
Av inspiration önskar du att ditt hjärta brann,
längtar så efter att ge något tillbaka till mitt.

Med nya ögon måste du lära dig att se,
kunna  öppna ditt hjärta för inspirationen.
Du längtar så mycket efter att kunna ge,
och visa världen att du är en på miljonen.

Precis som alla de stora namnen,
ska även du bli en av de beundrade.
Alla kommer att vilja ta dig i famnen,
visa dig hur du gör dom förundrade.

Lär dig bara att lyssna och att se,
studera naturen för där finns allt.
En vacker dag behöver du inte längre be,
livet kommer att belöna dig tusenfalt.




Fri vers av Freeman
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-11 18:22



Bookmark and Share


    Elie
inspirationen finns över allt (om vi bara lär oss se den),
och du är ett lysande exempel på att det faktiskt är så!
2007-01-12

    M
Det ger oss hopp. Tycker verkligen om dina upplägg! Det blir flyt...Jag känner oxå hur viktigt det är att se det vi har i nuet. Livet pågår ju nu. Vi får välja stunderna och inte lägga alltför mycket tid på önskningar...eller vad tror du? Hoppas nu jag tolkade i närheten av vad du skrev hihi
2007-01-12

  Lillali
Vackra ord om att vilja se sig själv, och konsten att lita på och våga dela med sig av det.....
2007-01-11

    Enannan
gör ju det men finner ändåinte den samma.. :P
däremot har jag börjat rita en massor igen
2007-01-11

    Lindizz
mycket sant , kloka ord ...bra skrivet !
2007-01-11

    Bim
Lugn fin berättande text .Hälsn.Bim
2007-01-11

  nettizen
Så sant så.... fånga dagen och se ögonblicken och möjligheterna.
Du är en mycket klok man du. ;)
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman