Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vänta på att du ska älska mig slår sönder mig i tusen bitar


Mitt hjärta går sönder för din skull

Jag har stått vid din sida i flera år nu,
alltid stöttat dig,
alltid funnits där för dig.

Flera gånger har jag sagt
jag älskar dig.
Men får aldrig ett svar tillbaka.

Du betyder så mycket för mig,
när du inte är glad går mitt hjärta nästan sönder.
Men när jag försöker hjälpa är jag enligt dig bara i vägen.

Fråga mig inte varför, men jag fortästter stötta dig,
jag förtsätter stå vid din sida,

och fortfarande väntar jag på de tre orden.




jag älskar dig




Fri vers av stellaa
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-01-11 20:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Stark !Känslosam och beskrivande... Så bra!
2007-02-15

  Freeman
Mitt hjärta gråter när jag läser detta....jag vet precis, precis hur det är!

<3
2007-01-12

    Camillaa
vad gullig!

/ C
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

stellaa