Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves...

Jag lämnade honom, för att jag inte kan leva i ett för hållande.

Mina drömmar är för starka för att jag ska kunna släppa dem.

Bli låst igen.

Men han är den mest goa av dem goa.

Han är helt enkelt den bästa.

Jag lämnade den bästa, vad gör jag nu?!

Han skrev så här om mig:

\"When it comes around for eveyone that is there for you only
one person can give me the strange to conquer everything.
Only one can let my sorrow go away and turn the bad for the good\".

Lite felstavat men vem bryr sig?!

Nu kan jag läsa:

\"The light in my darkness is now gone.\"

Jag saknar, älskar å saknar igen.

Nu ska jag leva å uppfylla mina drömmar för att det inte ska ha varit;

Förgäves!




Övriga genrer av Sassa
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-01-11 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa