Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent en kväll....




Har du läst mina texter?*

- Har du läst mina texter?

- Ja

- Men du har inte sagt något?

- Nej

- Varför inte då?

- Vad kan jag säga?

- Det du tycker, till exempel att dom är skit, dravvel och svammel.

- Nej, dom är inte skit och du skriver defintivt inget dravvel eller svammel.

- Nähä, men säg något då!

- En del är bra, en del är bättre, en del är riktigt bra och en del blir jag alldeles kollrig i huvudet av. Därför kan jag inget säga.

Då rodnade jag och blev varm i hjärtat.




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-11 22:15



Bookmark and Share


  Yvonne
Jättebra uttryckt. Varför inte säga bra/bättre/bäst så att man vet? Klart man funderar - är det bara skit?
Men det här var BRA!
2007-10-17

  Ronny Berk
en kommentar under tystnad...Du fattar säkert..
2007-01-12

  KonstigaKatter
*ler* ja... ibland ställer man sig den frågan... och det svaret är riktigt - texter som finns, blir lästa, gillas och bedöms med outtryckta ord...
2007-01-12

    ej medlem längre
jag gillar din text* du har antagligen
skrivit den precis så som det hände*

tilltalar mig* så undrar man ju varför
man inte får lite respons emellanåt*
men alla är väl upptagna med sitt?
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson