Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattlig fundering kring det där som ännu ej målformulerbart är ...


Realisation


Att försöka fånga
en vision
är lika lätt
som att visualisera
sitt allra mörkaste mentala bål
utan att bränna sig

Men å andra sidan
kan det vara rätt mysigt
att grilla någonting gott tillsammans ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-12 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP