Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt...


Kärlek i dansförklädnad


Nu vi dansa,
till melankolisk melodi
du ska dig sansa
när vi dansar ett parti!

Ta det försiktigt, ja för nu är vi två
Om vi dock ramlar, är det kanske ditt fel då
Jag är en van dansös
Jag visste hur man dansa\', ända sen jag låg i kuvös!

Så, så nu glider vi fram
dansar som små lamm
Dina händer på min bak
Mitt hjärta flyger i tak!

Nu har vi dansat ett två och tre
Sista dansen, nu får vi se
Om du duger an
till min fästman?






Fri vers av Ylva Petterson
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-01-12 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva Petterson
Ylva Petterson