Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon som försvann... men kom hon någonsin tillbaka?

stod hon kvar på samma plats idag
den platsen hon aldrig lämnade
nej, det gjorde hon inte
hon hade tynat bort med vinden
borta, helt försvunnen

flickan stod alltid och såg rakt fram
som om hon var död, nej
hon var inte död, men hon stod alltid där
lämnade aldrig platsen, en sak flickan
aldrig förstod var hur älskad hon var
och hur mycket hon hade fått uppleva

hon brydde sig inte, hon stod kvar där
helt stilla. död, helt borta. försvunnen




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-01-12 19:52



Bookmark and Share


    Siera
Underbar. Allting blandas och jag älskar den frågande lite sorgsna tonen. Vackert.
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN