Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandaliserd vals

ligger i min säng
fetfläckar från en försvunnen tid kommer
aldrig tillbaka
skratten älskling, vi skrattade

sönderslitet och förstört

vi dödar varrandra
i en vandaliserad vals
för höga toner, snedsteg
för att vi aldrig valsat
vardagligen
vi kommer aldrig hitta tillbaka
kartan knullade vi bort någonstans på vägen
kompliserad kuk kompromissar aldrig
konstigt du tänker fel
varför lägger du aldrig på
vill du ha bonus
eller är du bara
dum i huvudet?

älskade vi kanske sönder oss

november tvåtusentvå
frågan är
var det värt det

ditt mitt liv i mina händer huden
och avtrycken på mina fingrar är mina
du tar aldrig över dom för du har egna
eget liv jag är inte värt ditt och
du är inte värd att slå sönder mitt
(dina hot som knytnävar)

dricker vin rött min mamma
gråter
ingen älskar som hon
men hon vet att du förstör mig utan
vinets inverkan familjen faller fort
samman
tack
är det det här du kallar

kärlek?

vänner (som du kallar det) dansar aldrig vals speciellt inte
efter jag slagit sönder vinylspelaren här finns inga toner

kvar




Fri vers av tuss
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-01-18 01:54



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
gillar detta om knullat bort kartan..men att ha slagit sönder vinylspelaren är oförlåtligt
2005-01-18
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss