Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyst kärlek.. schh..


Mod

Första gången du såg på mig
Fick du mitt hjärta att brinna

Du såg på mig
Jag såg på sig

Det var tyst...

Inget ljud från läpparna dina
Och absolut inga från mina.

Jag känner dina varma korta blickar
Känner i min kropp, hur de smickrar.

Jag vet att det kan bli vi en dag
Jag vet att du älskar mig, som jag.

Men varför kan jag inte våga?
Ställa en enkel liten fråga?

Jag älskar ju dig...




Fri vers av Sbva91
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-13 18:42



Bookmark and Share


  Mr G
Med mod kan man åstadkomma mycket
Att vara modig är ju att försöka våga
Ett vardagloigt mod kan vara mer givande
är de s.k. hjältemoden i böckerna.


En bra dikt som avskalar oss människor att
fegisar kan också vara modiga

Mr G
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91