Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad beror det på

Det beror inte på vem som är störst.

Det beror inte på vem som är snyggast.

Det beror på vem som är snällast!




Fri vers av Lilla_syster
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-01-18 17:37



Bookmark and Share


    carimba
beror det på vem som är snällast. Den som är snäll får många vänner
2005-02-06

  Duva
de smartaste kommentarerna, kommer oftast från yngre hjärtan..
2005-01-23

  odyne

2005-01-18

  Cattis Rönn
det är dom snälla man bryr sig om...Bra skrivet!
2005-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster