Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ville bara glida...

ville bara glida
genom marken
inte långsamt
utan snabbt försvinna
insvept i det lakan
du sovit i inatt




Fri vers av archibald
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

archibald
archibald