Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interiör svart

svart nätter
sveper in oss

du bär din kappa
tätt om dig

jag ber dig

stanna kvar

din mun
öppnas av ett

kort svart skratt

jag ber din kappa
falla av

min hand möts
av ett

kort svart skratt

min hand låser
fast dig

du andas aska

dina vackra
korpögon
ber mig gå

du omsluts av
din kappa

jag fylls
av en

kort svart natt




Fri vers av archibald
Läst 359 gånger
Publicerad 2008-02-16 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

archibald
archibald