Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet brev

Nu är du fast.
Nu är du min resten av veckan, månaden, året, livet!
Anar du vem jag är?
Ibland tror jag det.
När du ser ut över en grupp känner jag dina ögon stanna på mig.
Vågar du inte komma fram och säga vad du känner?
Jag vill kramas, kyssa din mun och säga: \"Jag älskar dig\", medan jag strippar.
Jag är så tänd att det gör ont.
Jag vill döda missfostren du är med.
Gillar du de trista beräknande brudarna eller är det bara för sex?
Kärleksfröna har slagit rot - brinner vi inte tillsammans så gör jag det ensam.




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 515 gånger
Publicerad 2007-01-22 20:39



Bookmark and Share


    Suicide
fiiiint!
det är allt jag kan säga
fiiiint!
2007-02-25

  Anders P VIP
Du målar i svart och vitt. Starka känslor
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx