Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När två blir ett kan alla se, kärlekens stjärna för evigt lysa.


Som solen lyser


Jag tänker alltid på dig,
lika oavbrutet som solen lyser.
På allt det vackra du ger mig,
tankar som gör att jag ryser.

Önskar att vi kunde ses varje dag,
tillsammans både somna och vakna.
Så ensam utan dig här är jag,
tänk att aldrig behöva sakna.

Det sägs att ensam är stark,
men det är en lögn så stor.
Utan dig så tappar jag mark,
faller ner dit djävulen bor.

Även om vi aldrig sågs igen,
en tanke jag aldrig kan tänka.
För evigt ska jag vara din vän,
stjärnan som aldrig slutar blänka.

Det bästa livet har att ge,
stunderna då vi kan mysa.
När två blir ett kan alla se,
kärlekens stjärna för evigt lysa.




Fri vers av Freeman
Läst 908 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 19:41



Bookmark and Share


  Lillasyster F
En mycket vacker dikt.
Kärlek, saknad, längtan...
Bra takt och rim och som sagt en mycket vacker dikt.
2007-01-16

    Elie
du skriver så vackert bubblis,
och starkt så att man förstår känslan precis.
men vet du? det är när man saknar som man inser hur mycket den personen betyder för en och banden mellan varandra växer. men det är klart, det är jobbigt att sakna någon man tycker om.
2007-01-15

    Lindizz
väldigt fint skrivet..man myser av att läsa denna..*ler
2007-01-15

    M
Den lyser över dig, för allt du ger.Var så säker.
2007-01-15

  Nettan
Otroligt vackert och varmt diktat till en älskad. Tankar och längtan av närhet som bitterljuv musik *ler*
2007-01-14

  nettizen
Åh.... nu sitter jag här och ler som en enda stor sol.
Tack för den här! Så otroligt värmande att läsa när snöstormen viner utanför.
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman