Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner av det som var...


Nu förstår jag bättre


Nu förstår jag bättre
vad som hände
mellan oss
.
.
.


Varför du inte gjorde
som du sade

och vad du egentligen såg
när du såg på mig

vad du sökte i mina ögon
och min kropp

och varför jag inte kunde ge
det du behövde få.



Nu mår du bättre igen
och jag vet varför
.
.
.



Jag finns inte längre där
och visar att det går
att bara vara lycklig
över den man är

utan jämförelser och facit
med bara sig själv som mall
till vem man var
och den man ville bli.



Med dina illusioner mår du bättre
där du får spegla dig i andras ögon
se dig själv utifrån
i ett annat perspektiv

inne i dig själv ville du aldrig vara
och det såg jag alltför sent
och det var där jag tvingade in dig
och det var därför du valde att fly.






Övriga genrer av NadiaMi
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-15 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi