Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rummet som är ditt och mitt, där lever jag nu

Skapandet av det rum
jag nu lever i
gjordes av
din vilja
att vara där jag är




Fri vers av M
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-01-15 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M