Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte vad man ser och hör ...


Kärlekens sanningar

När jag är
sur, tvär och gnatig
ropar jag se mej
– Jag vill bli älskad

Håll om mej
Ge mej värme och kärlek
Så blir jag lugn och tyst

När jag är
kall, hård och bitter
skriker jag rädsla
– Jag är osäker och nervös

Lyssna inte på mej
Ge mej trygghet och förtroende
Så växer jag med dej

När jag inte
är nära och rör vid dej
visar jag osäkerhet
– Jag vågar inte bli avvisad

Ta på mej se mej i ögonen
Ge mej närhet och ömhet
Så kommer jag dej närmare

Kärlekens sanningar är
inte alltid det vi ser och hör
ibland är allt tvärtom




Fri vers av Jack_iX
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-01-15 16:12



Bookmark and Share


  minette
mmm,,så rätt så ,,,tack
2007-03-09

    sunnanvind
Precis så är det ju!
2007-01-20

  swimsus@gmail.com
Människan är en knut av motsägelser och gåtor! Nej ibland ska man inte lyssna och ibland ska man det...Tusan Uffe! Så sägs det att det är vi kvinnor som är kluriga!!! ;)
Skämt åsido...dikt skriven med insikt,...fint!
2007-01-19

  Last Word Spoken
Raring, hör av din nästa gång du är sur, tvär och gnatig..:))

Love Lori
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX