Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angående kramp

JAG KAN!
ja och sen beror det ju på att de andra är med och omständigheterna
JAG KAN INTE!
ja och sen tycker jag att jag är värdelös
och skrika och gråta
låsa in kreativiteten
kapsla in den i självförakt
ja och sen tycker jag att jag bara skyller ifrån mig
och skrika och gråta
ja och sen är det så himla VIKTIGT
hela min IDENTITET
så jag blir så rädd för att förlora allt och så vidare
ja och sen kan jag inte




Fri vers av britta VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-01-15 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britta VIP