Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pyttelite snodd, men härlig betydelse.


Kommer du ihåg?

Kommer du ihåg känslan av att lära sig skriva?

Det gör jag.

Att vara lika bra som alla andra och äntligen kunna känna sig förstådd.



Kommer du ihåg känslan av att lära sig simma?

Det gör jag.

Att bara kunna lyfta upp fötterna och känna sig helt fri.



Kommer du ihåg känslan av att lära sig cykla?

Det gör jag.

Att äntligen få ta av stödhjulen och känna balans.



Kommer du ihåg känslan av att verkligen bli älskad?

Det gör inte jag.

Det är den känslan jag söker.

Dag för dag.




Fri vers av henley
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-01-15 20:51



Bookmark and Share


  vapendragare
Jag älskar den här, har läst den typ hundra gånger. SÅ FIN! <3
2008-04-13

    Mi11ie
Älskar den! :D
2007-01-23

    stellaa
fast den är pyttelite snodd så var den pyttemycket fin :) <3
2007-01-16

    Mi11ie
Känner igen mig själv lite i den här ...
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

henley