Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dylan & jag i december nattens elektriska glimmer

"There must be some way out of here," said the joker to the thief,
Han stod I den iskalla december natten, med en silvrig trumpet upp mot dom gnistrande stjärnorna. Tonerna omgav honom som ett skimmer, ett skimmer av ljus.Vit glimrande ljus.
"There\'s too much confusion, I can\'t get no relief.
Allt bara gick upp I någon slags jazz influerad beat, som hjärtats extatiska slag, som bara pumpade och pumpade på.
Businessmen, they drink my wine, plowmen dig my earth,
Långt borta hörde han slagen, slagen av hovar. Som ett hav av ljud som till slut omsvepte allt.
None of them along the line know what any of it is worth.
" Dom kom I tusentals,ur någonslags elektriskt moln. Stora vita enhörningar, med blodsprängda vener.
"No reason to get excited," the thief, he kindly spoke,
Han hade hittat ett enormt flöde som han besköt natten med.
"There are many here among us who feel that life is but a joke.
Det var som att lägga korten på bordet, tungt och bestämt.
But you and I, we\'ve been through that, and this is not our fate,
Han lekte med tanken att det hela var ett skådespel, för dom blinda.
So let us not talk falsely now, the hour is getting late."
Sen ljudet, det magiska ljudet när circusen liksom drog förbi.

All along the watchtower, princes kept the view ########################################################## While all the women came and went, barefoot servants, too. #################################################### Outside in the distance a wildcat did growl, ###########################################

Two riders were approaching, the wind began to howl.




Fri vers av Neal
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-01-15 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal