Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag svek dig.

plågsamt att höra ditt skrik

Jag vill så gärna vara hos dig

ge dig trygghet

Men vi förlorade allt

och nu står vi skilda ifrån varandra

och våra själar försöker strida

tillbaka

Få oss tillsammans igen

men det går inte

För jag svek dig


Jag skriver inte detta för att få medlidande

det var mitt fel

men jag kan erkänna att jag

gråter i min ensamhet

när jag tänker tillbaka på

saker vi tillsammans skapade

men jag svek dig

jag får skylla mig själv




Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-01-19 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli