Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjukedrama en lördagskväll

För unga flickor i för höga klackar och för rosa kinder
driver
fnissande genom centralens katakomber på väg
mot kvällens äventyr där
för unga killar med för hög musik i för stora hörlurar
hänger
högljudda i klasar
och jag observerar
svartsjuk
deras förhållande med
livet
min älskarinna

hon har blivit mig
otrogen
så som hon blir otrogen
alla
Den slynan.




Fri vers av Henning
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-01-16 12:53



Bookmark and Share


    Elie
gillar ditt sätt att skriva.
starkt!
2007-01-16

  Sanchez VIP
Life is a Bitch - det sa min morfar på sin dödsbädd och vägrade dö
- det är nog därför man älskar den
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning