Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duger vi än?

Duger vi nu?

Trötta och dästa
Håret flottigt
och ögonen röda
av dagens slit

Tysta i soffan
Hör inte ens TV:n
I glipan mellan
tröja och byxlinning
visar du magen
Vit och större än förr

Duger vi nu?

Så somnar du in
med huvudet i mitt knä
Smeker din fjuniga kind
med torra fingertoppar

Visst duger vi
länge än min vän




Fri vers av Sören Karlsson
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-01-19 19:50



Bookmark and Share


  Markattan
Ömsint, kärleksfull och ärlig. Direkt hämtat ur verkligheten. Vackert!!
2005-01-19

  Myself
duger vi.du ger en ömsint beskrivning av vardagens kärlek,osminkat sann.
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Sören Karlsson
Sören Karlsson