Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk så mycket vi kan ge varandra...vi kan ge varandra livet åter, en aptit på livet som inget annat i världen kan ge.


Sötare än honung


Nyfiken och hungrig på dig,
i ett nötskal är det jag.
Till en drömmare gör du mig,
den starkaste av alla svag.

Tänker på allt som vi kan göra,
drömmar vävda av kärlek.
Två hjärtan som varandra beröra,
huden som älskar smek.

Ögon som aldrig får nog,
öron som lyssnar på sången.
Du gav mig livet åter då jag dog,
av dig vill alltid hållas fången.

Sötare än honung smakar du,
blir varm som en sommardag.
Önskar så att du låg här nu,
överjordiska känslor av behag.

Till en drömmare gör du mig,
du ger mig hoppet åter.
Aptit på livet och på dig,
du är så underbar att jag gråter.




Fri vers av Freeman
Läst 587 gånger
Publicerad 2007-01-16 18:16



Bookmark and Share


  Merrlina
Tycker med som Maria S
Du bara gör de om oh om igen ;)
2007-01-30

  Tinisen
Blir glad och eftertänksam.....känner man så för någon, någonsin då har man hittat en skatt som ingen kan sätta ett pris på!!

*kramen*

/Stockholmskan...;-)
2007-01-23

    sunnanvind
Hoppfull...Så hoppfull o varm!!!
2007-01-20

    Elie
åh vad underbart det låter, att få hoppet tillbaka,
att ha någon där vid ens sida. underbart skrivet!
2007-01-17

    M
Maria S kommenterade så bra. Du skriver verkligen från hjärtat. Ditt hjärta är nog stort- det verkar rymma mycket. Vackert som alltid.
2007-01-17

    wilja
vissa partier, tex första stycket, känns lite oförståeliga...

"Nyfiken och hungrig på dig,
i ett nötskal är det jag.
Till en drömmare gör du mig,
den starkaste av alla svag."

men jag gillar det (honungs)söta budskapet :)
2007-01-17

  Mikael Lövkvist
Vackert, mannen. Jag håller med Maria: Du är i sanning
ett hjärtats poet.
2007-01-16

  Lillali
Aptit på livet och på dig.....
Vackra ord......Åh du vet....
*L*
2007-01-16

  nettizen
Åh.... nu blir jag.... stum!
Så vackert att ögonen tåras ju..... :)
2007-01-16

    Lindizz
åh vad fin..underbar dikt...*ler
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman