Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Det finns nätter när jag
sökt för djupt i dina ögon

och tänkt mig
min hand i ditt hår

Mina händer, din hud
smekande och
läpparna mot dina.
Forskande lekande

Allt vildare i vår
nattliga lek som
två cirklar mot
ett centrum

Faller samman
och smälter till
en enda
pulserande
punkt.

När vi tillsammans
blandar våra
kroppars fukt

I en virvlande uplevelse
där världen suddas ut.

Varma, smekande
Blossande hud

Inget fattas
Bara du...




Fri vers av Roger VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-01-19 23:18



Bookmark and Share


    annis
omtumlande vacker...
2005-02-01

    Barbro. Norberg-Rönnlund
i denna kärleksfulla, ömma,
härligt mjuka dikt.
Verkligen berörande slut
"säger" jag och sväljer gråten !
2005-01-20

    Malin Johansson
sorgligt slut i en dikt om het kärlek
2005-01-19

  Cattis Rönn
och hettande och jag gillade ändå...den sista strofen...Sorgsen i sin nakenhet..Bra skrivet!
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP