Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra självförtroende?...ehm ja tack

\"Jagar du kärleken flyr den, fly du kärleken kommer den\"

Ja om det vore så enkelt?
Alla går ihop medans jag går isär,ja så känns det nu.
Jag är ingen desperat jäkel,men det låter nog så på dena text.

Men alla är olika, ja för olika i bland,och jag vill bara
att det ska funka, bara att det ska funka.
Men om jag nu är så feg och inte ens vågar
säga hej till dig,då är jag nog ute på fel spår.

Bra självförtroende? Ehm..ja tack




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-16 21:58



Bookmark and Share


    rosentagg
hmm. så vill inte jag se på det. jag vill snarare säga att han har börjat bli osynlig och det är därför som du inte kan säga hej till honom ^^

kom igen. du har ju mer självförtroende än jag ju!! tänk bara på alla dom avslutningar som du vatt me på! herre gud. ja skulle aldrig våga göra de!!

bra dikt föresten XD
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl