Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon möts

Ögon möts

frågar

letar

mjuknar

finner

Ögon sluts




Fri vers av Roger VIP
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-01-19 23:21



Bookmark and Share


  Manal
en mjuk dikt och så vacker
2005-01-20

    Barbro. Norberg-Rönnlund
flirt som ger energi.
Mysig att läsa !
2005-01-20

  Anna H
ögonen sluts tar fingrarna över... Härlig dikt!
2005-01-20

  Markattan
Få ord, så talande. Väl fångat!!
2005-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP