Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konversation med mitt lite smartare och inte fult så patetiska jag

pappret är redan fullt med ord.
osynliga ord.
ord tryckta genom förra bladet.
gamla ord.

- vems ord?

mina ord så klart.
eller?
Mina? Jag? vem är det?
jag vet inte längre.
Jag är bara ekon av Du.
allt jag säger har först blivit sagt av Dig.
allt jag gör är repriser av Ditt arbete.
Jag. Du.
Mina. Dina.
Mig. Dig.
oss?
nej.
oss existerar inte längre.
nu finns bara Du, Dina och Dig.

- varför?

för att jag klantade till det.

- varför?

för att du tog för mycket.
i ett för hållande kan man inte bara ta, ta och ta.
då försvinner den andra.
då försvinner Jag.

- varför?

sluta fråga så mycket.

- varför?

för jag har inga svar.

- varför?

dom tog Du med dig när du försvann.
liksom mitt hjärta och min själ.
allt tog Du när du försvann.

- varför?

för att jag är svag.
så patetiskt jävla svag.





föresten, vem pratar jag med?

- dig själv.




Övriga genrer av rosentagg
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-01-16 22:30



Bookmark and Share


  xXHeyBobXx
Fuck, att det ska vara så komplicerat. Livet, och till och med att komma på en ynka vettig kommentar till denna underbart skrivna dikt. Påminner mig om mitt ex, ganska rolig historia faktist som jag kanske berättar senare
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg