Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helst ensam.



Hej Gud...

Jag tänkte ta på mig själv när jag lägger mig.. är det ok?

Nej Far... förlåt mig men det är privat.




Fri vers av synda
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-01-21 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synda