Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!!!

Vem och var i helvetets djupa gränd är du kommen från,
som tar dig rätten att skrapa mitt hjärta med naglar som
vässats av dina redan föråldrande ord..?!

Med dina lögner stoltserar du i min väg och tror att jag inget vet.

Du tycks inte kunna läsa dina egna hänvisningar, ska jag
vara tacksam att du heller inte kan läsa mig..

Enkla markvarelse, från ovan ska jag spy min galla,
fräta sönder ditt fagra anlete av smutsigt glas tills det spricker.

Sen ska jag gråta.

Spotta dig ren från dina synder.

Ta din hand, bryta dina fingrar tills de pekar dit jag vill.

Ta dig dit du längtar, det som du delar med hela världen,
alla utom mig,
för där i din spegel blundar jag.


Med ditt finger ska du få leka, låta dig få en sista önskan
att yttra dina ord, med ditt finger får du peka..
your words is mine... so...
Fuck you!




Fri vers av synda
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-02-15 14:54



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
det är glöd i dina ord!

första versen är in i helvete sjukt stark
hela marken under mig vibrerar när jag läser detta

du är bra :)
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

synda