Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skapa poesi med mig..

jag vill verkligen... jag vill ha dig
jag vill skapa poesi tillsammans med dig..
hela natten
imorgon
nästa vecka
när du sover
när du är vaken..

hela tiden vill jag ha dig....

ligg med mig, skapa poesi
träng in i mitt inre
lyssna
du är fantastisk
vill bara ligga med dig

bara ligga med dig


Men det är allt.

du är fantastisk..







Fri vers av synda
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-02-11 14:17



Bookmark and Share


  sabina stark
Åh den här gillar jag :-)
2007-03-13

    Josefin Johansson
Vilken härlig:) Bra gjort.
2007-02-13

  Sanchez VIP
ååå lite annorlunda toner i denna dikt, poesi det är fint, men slutet \"Men det är allt\" den sparkar Frihet vilket är ännu bättre än poesi.
2007-02-11

  Atena
härlig dikt.. tack!
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

synda