Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fint av dig...


Kommer du ihåg?


Underbart...


Jag minns...



Du såg på mig länge... djupt i ögonen



Du sa.. Jag älskar dig.



Otroligt fantastisk känsla!



Otrolig lögn.




Fri vers av synda
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synda