Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en stund undrade jag



För en stund undrade jag
varför det gick så långt
varför jag inte såg
vad som skedde.

Vem jag blev i dina ögon
vem jag var framför dig
och vem jag ville vara
och gjorde mig till.



Nu undrar jag istället
hur du såg mig

inte vem jag var


för jag insåg plötsligt
att jag inte förändrats


mer än att jag nu
inte längre

har dig vid min sida.




Övriga genrer av NadiaMi
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-01-17 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi