Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej, eftersom vissa personer tydligen har problem med att läsa engelska texter ska jag försöka hålla mig till svenska nu då.


Is there anyone out there cuz It\'s getting harder and harder to breathe.



Jag älskar dig.





Du förändrade mitt liv på bara några veckor

Du gjorde mig till en bättre person

Du fick mig att ändra mina fördomar
(fast du gav mig fördomar mot palestinasjalar)

Och allt började med
\"tja, lirar du wow?\"



Du är otroligt rolig att prata med
Du förstår
Du kan hålla hemligheter
Du skriver fantastiska dikter
Du är dig själv

Jag kan inte förklara hur bra du är, eller vad du har gjort mot mig.
\"Det är svårt att förklara känslor i ord\"


Du är min vän!
Jag kan prata om allt med dig.




Övriga genrer av Colle
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-01-17 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle