Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns

Som om jag inte fanns

Nu finns jag

Du upptäckte mig

Visade att jag fanns




Fri vers av Lollovisa
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-01-17 16:01



Bookmark and Share


  Freeman
Kort och jättefin dikt som säger så mycket om din inre längtan!
2007-01-17

    Camillaa
samma här!
bra beskrivit!

/ C
2007-01-17

  jaghetersara
åh! så känner jag mig ibland.
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa