Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestäm dig pucko


jaha... igår var jag den mest fantaaastiska person du nåånsin hade träffat..

Idag..
tycks jag visst vara en stor jäävla idiot.






Fri vers av synda
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-01-20 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synda