Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill falla som snön

 

Jag tror att jag är kär i din nyfikenhet,

den där värmen som du utstrålar.

Som blommorna på sommarna, som örnen i det blå,

som dom grönskande fälten.

 

Varför besöker du mig med avklippta vingar,

jag vill ha dig om nätterna när vargarna jagar och river.

Jag ser längtan i dina ögon,

säg får jag ta din hand.

 


 




Fri vers av Neal
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-01-17 17:38



Bookmark and Share


  abbe nilsson
jag tycker mkt om den forsta strofen "Jag tror att jag är kär i din nyfikenhet"!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal