Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärter dam, säg när kommer fallet?

 

 

Älskling

Det är ett skuggspel.

Älskling

Jag är rädd, för mina giv.

Älskling

Korten på bordet.

Älskling

Spaderdam har mig,

mystiskt förälskad.

Älskling

Säg när,

kommer du.




Fri vers av Neal
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-01-17 17:48



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Gillar denna ruskigt mycket, titeln är strålande.
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal