Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort# geijer

 

Under ytan.

Är det där du är.

 

Ruvar du på minnen,

från förr.

 

Säg minns du ?

 

Tyst säg ingenting

 

Känn liksom

hur det andas 

 




Fri vers av Neal
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-01-17 17:53



Bookmark and Share


  abbe nilsson
Riktigt schyst upplagg! Skon att lasa. Annorlunda fran de flesta av dina andra dikter.
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal