Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de tre orden

Jag har alltid trott att det fanns en bättre värld än den här
Att någonstans fanns det någon som sa de tre orden
Egentligen spelade det ingen roll vem
Bara någon

Kan kampen om orden ha gjort mig blind
Kan blindheten gjort mig döv
Dum och naiv

Strävan efter att känna
Betyda någonting
Vad det viktigare än mig själv
Rättfärdigar det slagen

Det spelar ingen roll längre
Hjärtat har vridit om nyckeln
Skyddar orden så att de inte rymmer
Ifall de aldrig sägs igen
Riddare står redo med rustning och vapen
Allt för att skydda
Strida om det krävs
Ingen får öppna dörrarna
Släppa ut orden
Som en gång sades
Som en gång betydde så mycket
Orden som symboliserade oss




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-01-17 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson