Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora sorgen

Ett sista farväl av våran älskade
Marcus det är så tomt utan dig
men vi tror att du får det bra
där du nu skall få lugn och ro

Det är med tungt hjärta jag
skriver dessa rader nu tårarna
trillar sakta ner ifrån min kind
men kan fortfarande känna din
goa kind du la mot min axel sista
dagen då du fanns hos oss

Vi önskar dig all lycka på himmlafärden
du kommer att sitta på ett moln och
titta ner och skratta ditt härliga skratt
som du så ofta gjorde mot oss

Ha det nu lungt och skönt bland
dina moln vi skall alltid tänka på dig
och alla våra roliga stunder vi fått
haft tillsammans




Fri vers av Ann-christin
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 18:27



Bookmark and Share


  Mr G
Sorgen ett värkande molande fysiskt
smärta.
Som kastar sig över en som ett rytande lejon.
Ändå finns det en kärlek och ett hopp
En regnbåge, i en förtvivlad sorg

En dikt med kärleken i Focus

Mr G
2007-01-17

    JJ VIP
Ett farväl med tvingad behärskning, så tvingad att man skälver i kroppen av smärta, man tyglar sig enbart för att man måste..rörande rader där man anar att markus var ett barn, vem berörs inte av barn, vem skälver
inte av skräck inför rädslan att dö efter sitt barn. Som sagt rörande fullt förståligt. Mvh. JJ.
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin