Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ordlös dag




En sådan dag har det varit idag.
En stålgrå himmel som såg på mig.
(inte ens solen vågade titta ut idag!)
Vita måsar
och
regndroppar.
En ordlös dag.

En sådan dag har det varit idag.
En ordlös dag
En dag som nalkas mot sitt slut
utan ljud eller ord.

En sådan dag har det varit idag.
En ordlös dag
En tyst dag
En dag fylld av mina egna andetag.

En sådan dag har det varit idag.
En ordlös dag
En grå dag
En dag fylld av oro.

En sådan dag har det varit idag.
En ordlös dag
En nedstämd dag
En dag fylld av tysta tankar.


En sådan dag har det varit idag
En ordlös dag
En tyst dag
En dag fylld av mina egna andetag
En grå dag
En dag fylld av oro
En nedstämd dag
En dag fylld av tysta tankar
En sådan dag
En ordlös dag.


(ps. jag väntar )




Fri vers av Ilana
Läst 567 gånger
Publicerad 2005-01-20 16:11



Bookmark and Share


    Mejja
... får man dagar då man bara får koncentrera sig på att just bara andas. Kram till Dig
2005-01-25

  Myself
ja,visst känner iallafall jag,igen mig,turligt nog sker det inte så ofta(numera).jag tycker du har beskrivit detta tillstånd mycket bra.
2005-01-20

    Göte Holmlund
dagen blir till vecka...veckor blir till år och plötsligt inser man att det var detta man skulle sätta ord på
2005-01-20

  Markattan
Stillsamt sorgset och vemodigt, men fint beskrivet. Hoppas att du får en livligare morgondag ;o)
2005-01-20

  Rachel Roth
tycker om denna sorgsna remsa, men kanske jag skulle föredra den utan det första stycket....
2005-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana