Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Konduktörn kommer

Så slicka upp dina tårar
som sågspån.

Bränn dina lakan
en sjärnklar natt

Kör till tanken
är slut.

Hoppa på tåget
Utan biljett.

Tig om ditt mål
När dom letar:

SVAR

 




Fri vers av Neal
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-01-17 18:52



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
tycker det är en riktig bra rubrik
och den fångar också upp dikten bra
den där känslan som närmar sig
och att våga.

ang utformningen: behövs kommatecknena?
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal