Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om förhållande


På ont och gott

Utan dig

vet jag inte

vem jag är.


Du driver

ibland mig till vansinne

men att tänka tanken

 att inte ha dig

gör att mitt hjärta

fylls av tomhet.


Du fyller mitt liv

med glädje

med hopp

och en dröm om allt

jag nånsin velat ha.


Att se och höra dig

gör att man fylls med värme

samtidigt som man

blir gråhårig

men det är dig

jag vill leva med resten av mitt liv.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-01-17 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson