Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En overklig verklighet

Jag springer allt vad mina ben bär,
jag blir jagad.

Jag skriker allt vad mina lungor orkar,
jag misshandlas.

Jag gråter tills tårarna är slut när du äntligen har gått din väg.

Men det är bara en dröm, en overklig verklighet.




Fri vers av stellaa
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-01-17 21:49



Bookmark and Share


    Camillaa
Håller med,
den var sorglig!

/ C
2007-01-21

    henley
Usch vad sorlig!
Jag sitter ju fan nästan här med tårar i ögonen.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

stellaa