Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En januarikvinna


Självsäkert gick du trottoaren fram,
din självsäkerhet,
din häck,
dina tajta jeans
och ditt mörka hårsvall
fångade min uppmärksamhet.

Mina ögon fångades några ögonblick
och mina tankar något längre.
Det var vinter snö och kallt.
I januari var detta,
du värmde
och påskyndade våren.




Fri vers av Svante
Läst 810 gånger
Publicerad 2007-01-17 21:53



Bookmark and Share


  nattig
Ja jag älskar sommaren, trots att jag är verkligen en janurikvinna, dvs. Stenbock. Kanske därför jag fastnade för dina skrivna rader. För en stenbockskvinna kan uppfattas som kylig, men har en enorm värme som kan smälta is på nolltid.
2007-05-06

  sabina stark
wow passion. Gillar den
2007-02-01

  Carola Jeryd
Åh, här gör du åter comeback och med ett alldeles ypperligt litet alster.
Så mycket känsla som påtagligt går att förnimma!
Man ser "henne" framför sig och kan uppleva den förtrollning hon utövar.
En nostalgitripp och ett autentisk kärleksförmedlande...
Vackert!
Kramiz
2007-01-22

    Andersx
en snygg häck och lite svallande hår sätter piff......
2007-01-18

  Lilla My* VIP
Ha ha*Härligt!
Har sett hur män tittar ogenerat ibland:))
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante