Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm för dig

Livet är inte ett spel med högsta pott.
Tänk om livet vore baserat på en lott.
Vinna eller försvinna!
Sakta tynar jag bort,
Ty livet är för kort.
Människor har man mött många,
Om man bara deras hjärtan kunde fånga.
Veta hur deras tillvaro känns.
Jag vill veta om även deras hjärta bränns.




Fri vers av egotuilla
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-01-17 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla